Абсорбатор за вграждане ANTEO инокс 450 м3/ч абсорбираща мощност 2 моторa, 60 cм

94.20 лв с ДДС
Ново Варна

​Аспиратор  за вграждане челен панел  -  инокс против отпечатъци,  Два мотора, 2 степени на мощност, Подцинковано тяло , капацитет - 450 куб.м/ч. 2 x 115W, Осветление - халоген 1x25 W мощност на консумация (max) - 195W ,  металo - касетъчни филтри с телескопично изтегляне, 120 mm диаметър на изход за въздуховод, безшумен.Енергиен клас В

ПРОИЗХОД:  ГЪРЦИЯ

Аспиратора се изпраща с опция преглед- молим Ви при получаване да бъде огледан за транспортни дефекти.При видими повреди моля изисквайте от куриера да Ви бъде издаден протокол за констатиран транспортен дефект и ние ще Ви изпратим нов.

Доставката се поема от:

tick Купувача

  • След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка. В случай, че поръчката Ви има нужда от допълнителнни данни и уточнение  , ние ще се свържем на посоченият от Вас телефон.
  • За страната поръчките се доставят от  Еконт или Спиди по желание на клиента. Заплащат се при доставка с наложен платеж.
  • Всички клиенти на www.neoform.bg получават 15% отстъпка от цената за доставка на Еконт.
  • Цената за доставка се калкулира от Еконт и се заплаща от клиента при получаване в офис на Еконт или на адрес. Еконт калкулатор.
  • При получаване клиентът заплаща стоката, а Еконт издава разписка за пощенски паричен превод, която е законово признат документ и заменя касовия бон.
  • Поръчката или част от нея може да бъде заменена/върната до 14 дни без да е нарушен търговския вид , придружена с документ за закупуване съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. Неоформ ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
  • При връщане или замяна на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.
  • В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Неоформ ООД .
  • Всички изложени продукти са чисто нови,  в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.       

ПОДОБНИ ОБЯВИ