Катрин Макс ООД с най-голямата гама професионални сешоари за коса за хотел с монтаж на стена

43.00 лв с ДДС
Ново Пловдив

Професионални сешоари за коса и тяло от ново поколение. Всички сешоари са предназначени за бани с висока посещаемост : хотели, молове , фитнес и козметични салони , учебни и детски заведения. Катрин Макс ООД предлага богата гама от сешоари за коса и тяло с различен дизайн , цвят и мощност. Сешоарите са изработени от негорима ABS пластмаса в различни цветове и различна мощност. Разполагаме с модели в черен цвят, в цвят инокс, в бяло. Някои модели разполагат с изход за самобръсначка. Всички сешоари имат гаранционен срок от 2 до 5 години. За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт: www.katrin-max.com. При покупки на стойност над 200 лв . без ДДС е включен безплатна доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.Предлагаме на всички наши клиенти гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка.

  Освен автоматични сешоари за ръце, коса и тяло предлагаме и професионални дозатори ( диспенсъри ) за течен сапун , кърпи и хартия за ръце, ароматизатори и тоалетна хартия , санитарно и медицинско оборудване. Индустриална и домакинска хартия , каша и гелове за ръце. Работно облекло за еднократна употреба : бонета, калцуни, ръкавели, ръкавици от винил, латекс и нитрил, престилки , шапки, хотелски чехли и др.

  Всички артикули са произведени от водещи европейски компании и имат съответните сертификати за произход и качество.

 

 Може да поръчате през сайтовете ни или на национален телефон за поръчки за цялата страна: 070019901, както и на мейла: office@katrin-max.com

 

  Направете правилния избор!

 

 

 

 

Доставката се поема от:

tick Купувача
ОЩЕ ОБЯВИ ОТ Катрин Макс ООД